Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Κουφάλια : Koufalia Tennis Club‎2ος Αγώνας Λόφος Κουφαλίων 'KOUFALIA HILL RUN'


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων για 2η συνεχόμενη χρονιά προκηρύσσει και διοργανώνει τον 2ο αγώνα Τρεξίματος στο Λόφο των Κουφαλίων 'Koufalia Hill Run' με διαδρομή συνολικής απόστασης 6 χιλιομέτρων και αγώνα παιδιού γονιός με παιχνίδια κίνησης και δεξιότητας 2 χιλιομέτρων.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Γήπεδα Τέννις – Λόφος Κουφαλίων –Μοναστήρι Γρ. Παλαμά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 25 Αυγούστου 2019
ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Γήπεδα τένις Κουφαλίων 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
16.00 – 17.30 Παραλαβή του νούμερου και πακέτου συμμετοχής στα γήπεδα του τένις Κουφαλίων.
18.00 Αγώνας 6χλμ (Κατηγορίες Γυναίκες/ Άντρες/ Έφηβες/ Έφηβοι)
18.10 Αγώνας 2χλμ παιδί γονιός με παιχνίδια κίνησης και δεξιότητας (ηλικίες παιδιών 5 έως 12 χρονών ) 
20.00 Απονομή Επάθλων
21.00 Λήξη Αγώνων

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 45 λεπτά το αργότερο πριν την εκκίνηση του αγώνα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Ο αγώνας των 6Km θα κινηθεί σε χωμάτινα μονοπάτια με εκκίνηση τα Γήπεδα του τέννις προς τα πευκάκια του λόφου των Κουφαλίων με προορισμό το Μοναστήρι του Γρηγορίου Παλαμά και πίσω.
Ο παιδικός αγώνας των 2Km είναι ένα «αθλητικό παιχνίδι» στο οποίο θα συμμετέχουν παιδί και γονιός μαζί με παιχνίδια έκπληξη, τρέξιμο και σταθμούς στους οποίους θα εκτελούν ασκήσεις κίνησης και επιδεξιότητας. Στόχος είναι η συνεργασία του ενήλικα με το παιδί, η διασκέδαση και η άθληση με παιγνιώδη μορφή. 

ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ: Σταθμοί εφοδιασμού με νερό θα υπάρχουν στο 1,5χλμ και 3χλμ και στον τερματισμό.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές άνω των 18 ετών οι οποίοι πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις και συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. 
Οι αθλητές κάτω των 18 ετών και τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν μόνο μετά την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης για την ύπαρξη γονικής συναίνεσης. 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά

6 χιλιομέτρα 


2χιλιομέτρα παιδί με γονιός 



Εγγραφές θα γίνουν επίσης την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα 25/08/2019 στην γραμματεία από τις 16:00 μέχρι τις 17.30 στα γήπεδα του τένις Κουφαλίων. Η διοργάνωση έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή 200 ατόμων και για το λόγο αυτό οι συμμετέχοντες καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους. Η Συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΓΩΝΑ: Ο αγώνας έχει στόχο να αναδείξει την φυσική ομορφιά του λόφου των Κουφαλίων και την αναβίωση περιπατητικά της περιοχής. Παράλληλα θα προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», αποτελώντας κίνητρο ενασχόλησης με τον αθλητισμό για νέους αθλητές καθώς και της ομαδικότητας στην επίτευξη στόχων μεταξύ γονιών και παιδιών. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη σελίδα https://www.facebook.com/events/371809643469479/ παρέχονται πληροφορίες και νέα σχετικά με τον αγώνα.

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΑ: Αναμνηστικό δίπλωμα θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν όπως και τεχνικό αναμνηστικό μπλουζάκι. Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας (άντρες, γυναίκες, έφηβοι, έφηβες, παιδί γονιός). 

ΦΥΛΑΞΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜEΝΩΝ: Θα μπορείτε να αφήσετε τα πράγματά σας στο χώρο των γηπέδων του τένις σας συνιστούμε όμως μέσα στην τσάντα σας να μην έχετε αντικείμενα αξίας και χρήματα. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας. 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην διοργάνωση του αγώνα εθελοντικά μπορούν να ενημερώσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας. Παρέχεται τεχνικό αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα. 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την
παρουσία ιατρού και πρώτων βοηθειών κατά την διάρκεια του αγώνα και μέχρι την ολοκλήρωσή του.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρήσουν το φυσικό περιβάλλον καθαρό. Μετά την λήξη του αγώνα οι διοργανωτές έχουν την ευθύνη καθαρισμού της περιοχής του αγώνα. 

Στο χώρο θα υπάρχει παρουσία και του σώματος εθελοντών πυροσβεστών Κουφαλίων για την μεγαλύτερη ασφάλεια του αγώνα. 

Ο Αγώνας φέτος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Ιορδανίδη του Χρήστου.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
- Ιορδανίδου Δήμητρα 6977421163
- Γκογκίδης Δημήτρης 6972237838

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.