Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Η Βίκυ Εξαδακτύλου – Νέα Γενική Γραμματέας του Δήμου Νάουσας... !

 ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας η κυρία Βίκη Εξαδακτύλου,απο τα Κουφάλια  θα είναι η επόμενη γενική γραμματέας του δήμου Νάουσας, στην διοίκηση του νέου δημάρχου κ. Νικόλα Καρανικόλα.

 Παρ ότι με την νέα γραμμάτια του δήμου Νάουσας στο παρελθόν  είχαμε κάποιους «διαξιφισμούς» πιστεύω ότι η Βίκυ είναι άξια για την θέση αυτή , είναι δουλευταρού και σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή του νέου δημάρχου Νάουσας κ. Καρανικόλα  


Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Βίκυ για τα νέα της καθήκοντα  και πολλές επιτυχίες για  τον δήμο της ιδιαίτερης πατρίδας μου τη Νάουσα 


Ποια είναι η Βίκη Εξαδάκτυλου 

Είναι από τους νεότερους Γενικούς Γραμματείς στην Ελλάδα, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986, είναι υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, ενώ φοιτεί στο ΑΤΕΙΘ για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA (Master of Business Administration-Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων).
Από το 2015 απασχολείται ως Γενική Γραμματέας με αξιόλογη συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια για τη Δημόσια Διοίκηση, ασχολείται στην αναζήτηση και εύρεση ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων, ενώ είναι επόπτρια και μέλος σε πολλές ομάδες έργου για την οργάνωση και υλοποίηση αντίστοιχων προγραμμάτων, είναι μέλος στο ΔΣ Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας, μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και διαθέτει άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και GIS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.